Geräte & Zubehör
Kjøttpai med mais
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 1 Std.
6 porsjoner
Zutaten
-
basilikumblader, ferske6
-
maiskorn, frosne500 g
-
løk delt i fire450 g
-
olivenolje50 g
-
paprikakrydder1 - 2 ts
-
smør til smøring5 g
-
melk100 g
-
salt2 ts
-
svart pepper, nykvernet1 klype
-
sukker45 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 6 porsjoner
Protein
6 g
Kalorien
1335 kJ /
319 kcal
Fett
10 g
Kohlenhydrate
50 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Da. Nå. Alltid.
50 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen...
Bulgurhvete
Keine Bewertungen
Irsk potetmos
Keine Bewertungen
Müsliskiver uten nøtter, hvete og melk
Keine Bewertungen
Tandoori kyllingwraps
Keine Bewertungen
Kjøttpaier med rosmarin
Keine Bewertungen
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1 Std. 35 Min
Risskive med røkelaks
Keine Bewertungen
Boller med rosin, eple og vaniljesaus
Keine Bewertungen
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Keine Bewertungen
Stuet sopp
45 Min
Persilleolje
25 Min
Rørte tyttebær
5 Min