Geräte & Zubehör
Pajeon (Savoury Seafood Pancake)
Vorbereitung 45 Min
Gesamt 45 Min
2 pieces
Zutaten
Dipping Sauce
-
garlic clove1
-
dark soy sauce2 Tbsp
-
water1 Tbsp
-
brown rice vinegar½ Tbsp
-
sesame oil½ Tbsp
-
spring onion thinly sliced (5 mm)1
-
caster sugar1 tsp
-
toasted sesame seeds1 tsp
-
dried chilli flakes1 pinch
Pajeon
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
plain flour90 g
-
cornflour2 Tbsp
-
fine sea salt½ tsp
-
water180 g
-
vegetable oil for frying
-
spring onions halved lengthways10
-
raw, unpeeled large prawns250 g
-
fresh red chilli thinly sliced1
-
large eggs beaten2
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Protein
37 g
Kalorien
2568 kJ /
612 kcal
Fett
24 g
Kohlenhydrate
59 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
korean cuisine
9 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Luo bo gao (radish cakes)
25 Std. 20 Min
Mapo tofu
15 Min
Teochew Seafood Porridge
45 Min
Stir Fried Whole Fish
20 Min
Kalguksu (Chicken Noodle Soup)
1 Std. 15 Min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 Min
Braised Yee Mee
30 Min
Vietnamese Lemongrass Chicken
1 Std. 5 Min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20 Min
Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)
45 Min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1 Std. 25 Min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 Min