Geräte & Zubehör
Kremet pasta med kylling og chorizo
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
4 porsjoner
Zutaten
-
hvitløksfedd1
-
løk delt i fire120 g
-
olivenolje30 g
-
chorizo skrelt, i skiver (2 mm)150 g
-
rød paprika, grillet, på glass i skriver (1 cm)150 g
-
vann til koking av pasta
-
havsalt pluss ekstra etter smak1 ¼ ts
-
røkt paprikapulver, søtt¼ ts
-
kyllingbryst, med eller uten skinn, uten ben i terninger (2 cm)400 g
-
kremfløte200 g
-
fullkornspasta, tørket300 g
-
malt svart pepper etter smak
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsjon
Natrium
1060 mg
Protein
45 g
Kalorien
3496 kJ /
838 kcal
Fett
49 g
Gesättigte Fettsäuren
23 g
Kohlenhydrate
51 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Måltider på minutter
14 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen...
Kung Pao kylling
Keine Bewertungen
Tradisjonell østerriksk gulasj
Keine Bewertungen
Pulled pork burger
Keine Bewertungen
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Keine Bewertungen
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Keine Bewertungen
Pastasaus av skinke og purre
Keine Bewertungen
Biff i stout
Keine Bewertungen
Kroningskylling
Keine Bewertungen
Tandoori kyllingwraps
Keine Bewertungen
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Keine Bewertungen
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Keine Bewertungen
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Keine Bewertungen