Geräte & Zubehör
Enchiladas med storfekjøtt og bønner
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
4 porsjoner
Zutaten
-
cheddarost delt i biter (2 cm)75 g
-
olivenolje pluss ekstra til smøring15 g
-
løk delt i fire100 g
-
grønn paprika delt i fire1
-
hvitløksfedd1
-
haricots vert, på boks skylte, drenerte, (1 x 400 g boks)240 g
-
pintobønner, på boks skylte, drenerte100 g
-
kjøttdeig av storfe delt i biter250 g
-
hakket tomat, på boks400 g
-
tomatpuré1 ss
-
oregano, tørket1 ts
-
spisskummen, malt1 ts
-
chilipulver1 ts
-
malt svart pepper¼ ts
-
havsalt1 ¼ ts
-
olivenolje til smøring
-
tortilla8
-
salatblader, blandede til servering
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsjon
Natrium
1360 mg
Protein
33 g
Kalorien
2325 kJ /
554 kcal
Fett
19 g
Gesättigte Fettsäuren
7 g
Kohlenhydrate
56 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Måltider på minutter
14 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen...
Kung Pao kylling
Keine Bewertungen
Tradisjonell østerriksk gulasj
Keine Bewertungen
Pulled pork burger
Keine Bewertungen
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Keine Bewertungen
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Keine Bewertungen
Pastasaus av skinke og purre
Keine Bewertungen
Biff i stout
Keine Bewertungen
Kroningskylling
Keine Bewertungen
Tandoori kyllingwraps
Keine Bewertungen
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Keine Bewertungen
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Keine Bewertungen
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Keine Bewertungen