Vegetable Sticks with Dip and Whole Wheat Bread Rolls
TM6 TM5

Vegetable Sticks with Dip and Whole Wheat Bread Rolls

3.0 (2 Bewertungen)

Zutaten

Whole Wheat Bread Rolls

  • 12 oz water
  • 2 ¼ tsp active dry yeast
  • 1 tbsp sugar
  • 14 oz all-purpose flour
  • 4 oz whole wheat flour
  • 1 oz flaxseeds
  • 2 oz sunflower seeds, plus extra to sprinkle
  • 1 ½ tsp salt

Dip

  • 5 oz plain Greek yogurt
  • 1 oz avocado, in pieces
  • ½ oz honey
  • 1 oz mustard
  • 5 oz feta cheese, in pieces
    oder 5 oz ricotta cheese
  • ½ tsp salt
  • 1 pinch ground black pepper

Assembly

  • 5 oz carrot, cut into sticks (2 in.)
  • 5 oz cucumber, cut into sticks (2 in.)
  • 5 oz bell pepper, red, cut into sticks (2 in.)
  • 5 oz bell pepper, yellow, cut into sticks (2 in.)
  • 5 oz celery, cut into sticks (2 in.)

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
1328 kJ / 317.4 kcal
Protein
11.2 g
Kohlenhydrate
48.4 g
Fett
9.1 g
Gesättigte Fettsäuren
3.1 g
Ballaststoff
4.2 g
Natrium
658.9 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte