Pina Colada Layer Cake
TM6 TM5

Pina Colada Layer Cake

4.7 (6 Bewertungen)

Zutaten

Cake Batter

  • non-stick spray oil
  • 285 g all-purpose flour
  • 2 ¼ tsp baking powder
  • ½ tsp salt
  • 325 g sugar
  • 170 g unsalted butter, diced, room temperature
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 3 large eggs
  • 170 g coconut milk
  • 60 g rum
  • 30 g coconut, shredded, unsweetened

Pineapple Filling

  • 570 g canned crushed pineapple, in juice, drained
  • 60 g sugar
  • 1 tbsp cornstarch

Frosting

  • 450 g heavy whipping cream, 30-40% fat
  • 70 g icing sugar
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 1 tsp coconut extract

Assembly

  • pineapple, fresh slices, to decorate
  • coconut, flaked, unsweetened, to decorate
  • pineapple, fresh crown, to decorate (optional)

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
3598 kJ / 860 kcal
Protein
9.5 g
Kohlenhydrate
98.4 g
Fett
46.4 g
Gesättigte Fettsäuren
29.8 g
Ballaststoff
2.6 g
Natrium
313.9 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte