Geräte & Zubehör
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM5)
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 2 Std.
4 portions
Zutaten
-
soy sauce2 oz
-
honey1 ½ oz
-
brown sugar½ oz
-
rice vinegar1 oz
-
grated fresh ginger1 tsp
-
chili powder¼ tsp
-
2 ½ oz water, (rice wine)sake (rice wine)2 ½ oz
-
chicken thighs, skin on and bone in (approx. 6 oz ea.)4
-
water48 oz
-
lemon juice2 tsp
-
corn starch1 ½ tsp
-
toasted sesame seeds1 tbsp
-
spring onion cross-sliced1 - 2
-
fresh chili cored, cut diagonally1
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Protein
24 g
Kalorien
1291 kJ /
309 kcal
Fett
15 g
Ballaststoff
0.5 g
Kohlenhydrate
15 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen...
Dirty Rice
1 godz. 5 min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1 godz. 25 min
Soy Poached Chicken
50 min
Orange Roast Chicken with Bacon Stuffing
2 godz. 5 min
Kung Pao Chicken
1 godz. 5 min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Carolina BBQ Chicken with Skillet Cornbread
3 godz. 25 min
Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions
2 godz. 25 min
Lemon Garlic Chicken and Rice
1 godz. 10 min
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30 min
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1 godz. 10 min
Orange Herb Chicken and Rice
50 min