Kompatible Versionen
Elmalı Kereviz Püresi ve Sebzeler Eşliğinde Buharda Tavuk
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 10 g sıvı yağ
- 5 g hardal
- ¼ tk tuz, serpmek için ekstra 5-6 tutam tuz
- ¼ tk toz tatlı kırmızı biber
- ¼ tk kuru maydanoz (optional)
- 250 g tavuk göğsü fileto, derisiz, 2 parça halinde
- 700 g su
- 350 g kereviz kökü, parçalara bölünmüş
- 200 g kırmızı hokkaido kabağı
- 100 g soğan
- 3 - 4 tutam karabiber
- 300 g elma, ekşi, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 100 g süt
- 2 tutam muskat, toz
- 2 - 3 dal maydanoz, sadece yaprakları (optional)
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Kalorien
- 1578 kJ / 377 kcal
- Protein
- 36 g
- Kohlenhydrate
- 30 g
- Fett
- 9 g
- Ballaststoff
- 12.1 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Kırmızı Mercimek Çorbası
40min
Portakallı Zencefil Soslu Ördek Göğsü, Patates Püresi ve Börülce
Pas d’évaluation
Tavuk, Pırasa ve Ispanaklı Risotto
30min
Kabak Burguları Eşliğinde Fırında Somon
Pas d’évaluation
Vakumda Pişmiş Armut ve Tarçın Sos
Pas d’évaluation
Meksika Fasulyeli Domatesli Çorba
30min
Rokforlu ve etli pırasa çorbası
30min
Salatalık Çorbası ve Karides Çöp Şiş
35min
Havuçlu ve Hindistan Cevizli Smoothie
Pas d’évaluation
Soslu Tavuk ve Kuskus, Ispanaklı Sufle
Pas d’évaluation
Somon ve Rezeneli Risotto
25min
Buharda Pişmiş Somon
30min