Kompatible Versionen
Elmalı Kereviz Püresi ve Sebzeler Eşliğinde Buharda Tavuk
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 10 g sıvı yağ
- 5 g hardal
- ¼ tk tuz, serpmek için ekstra 5-6 tutam tuz
- ¼ tk toz tatlı kırmızı biber
- ¼ tk kuru maydanoz (optional)
- 250 g tavuk göğsü fileto, derisiz, 2 parça halinde
- 700 g su
- 350 g kereviz kökü, parçalara bölünmüş
- 200 g kırmızı hokkaido kabağı
- 100 g soğan
- 3 - 4 tutam karabiber
- 300 g elma, ekşi, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 100 g süt
- 2 tutam muskat, toz
- 2 - 3 dal maydanoz, sadece yaprakları (optional)
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Kalorien
- 1578 kJ / 377 kcal
- Protein
- 36 g
- Kohlenhydrate
- 30 g
- Fett
- 9 g
- Ballaststoff
- 12.1 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Defne Yapraklı Adaçayı
Brak ocen
Kuşkonmaz ve Safranlı Risotto
35 Min
Zencefilli Bezelye Çorbası
45 Min
Marine Somon, Kişnişli Mayonez
1 Std.
Tayvan Usulü Buharda Etli Yapışkan Pirinç
Brak ocen
Karidesli ve Sarımsak Soslu Pirinç Şehriyesi
1h 15min
Kremalı Viski Likörü
15min
Tütsülenmiş Uskumrulu ve Semizotlu Dip
10 min
Havuç, Kuşkonmaz ve Bademli Çorba
30 Min
Akdeniz Usulu Sucuklu Deniz Ürünleri Risotto
1h 5min
Hindistan Cevizi Sütlü Bal Kabağı Çorbası
40 Min
Zeytinyağlı Yer Elması
1 Std.