Tavuk Topları ile Lahana Çorbası

Tavuk Topları ile Lahana Çorbası

3.0 3 Bewertungen
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 2 Std. 30 Min
2 porsiyon

Zutaten

Tavuk topları
  • soğan orta boy
    ½
  • diş sarımsak küçük
    1
  • maydanoz sadece yaprakları
    2 - 4 sap
  • tavuk göğsü fileto, derisiz küpler halinde (2 cm), aralıklı olarak buzdolabı poşedine koyulup 1.5 saat dondurulmuş
    250 g
  • yumurta
    1
  • tuz
    ¼ tk
  • karabiber
    2 tutam
  • toz tatlı kırmızı biber
    3 tk
Lahana çorbası ve tamamlama
  • beyaz lahana parçalara bölünmüş (4-5 cm)
    180 g
  • soğan orta boy
    ½
  • çorbalık sebzeler (ör. havuç, kereviz, pırasa), parçalara bölünmüş (2-3 cm)
    120 g
  • sıvı yağ
    10 g
  • su
    400 g
  • ev yapımı sebze bulyon
    1 tepeleme tatlı kaşığı
  • tuz
    ¼ tk
  • karabiber
    1 - 2 tutam

Nährwerte pro 1 porsiyon

Kalorien 281 kcal / 1173 kJ
Protein 35 g
Fett 9 g
Kohlenhydrate 10 g
Ballaststoff 5 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische die Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen...