
Geräte & Zubehör
Mantarlı ve Tulum Peynirli Bulgur Pilavı
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 20 Min
4 porsiyon
Zutaten
-
tulum peyniri parçalara bölünmüş (2 cm)100 g
-
ceviz100 g
-
fesleğen yaprağı10 adet
-
maydanoz yaprağı3 dal
-
sarımsak1 diş
-
soğan ikiye bölünmüş80 g
-
tereyağı50 g
-
kültür mantarı ikiye bölünmüş250 g
-
pilavlık bulgur200 g
-
su500 g
-
ev yapımı sebze bulyon (optional) (bk.öneri)1 ½ tk
-
tuz1 tk
-
karabiber¼ tk
-
haşlanmış nohut100 g
Nährwerte pro 4 porsiyon
Kalorien
2399 kcal /
10037 kJ
Protein
74 g
Fett
143 g
Kohlenhydrate
180 g
Ballaststoff
44 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Danışmanlarımızdan Enfes Baklagil Tarifleri
17 Rezepte
Türkei
Türkei