Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 50 g Parmesan peyniri, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 200 g kereviz sapı, doğranmış (3-4 cm)
- 250 g havuç, doğranmış (3-4 cm)
- 100 g soğan, ikiye bölünmüş
- 100 g domates, doğranmış (4-5 cm)
- 150 g kabak, doğranmış (3-4 cm)
- 1 diş sarımsak
- 50 g mantar, ikiye bölünmüş
- 1 kuru defne yaprağı
- 6 dal karışık taze ot (ör. fesleğen, adaçayı, biberiye), sadece yaprakları
- 4 dal maydanoz, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 120 g tuz, iri taneli
- 1 yk zeytinyağı
-
30
g su
oder 30 g sek beyaz şarap
- Nährwerte
- pro 4 porsiyon
- Kalorien
- 2226 kJ / 533 kcal
- Protein
- 28 g
- Kohlenhydrate
- 34 g
- Fett
- 29 g
- Ballaststoff
- 18.4 g
Alternative Rezepte
Kremalı Kabak Çorbası
25min
Portekiz Ekmeği (Pão de água)
2h 50min
Karamelize Kırmızı Soğan Chutney
24h
Peynirli Karnabahar Çorbası
40 menit
Mantarlı Risotto
40 menit
Terbiyeli Bezelyeli Tavuk Çorbası
50min
Yoğurt Soslu Keçi Peynirli Flan ve Pırasa
Keine Bewertungen
Tavuk Bulyon
45 min
Et Bulyon
45 min
Susamlı Yapışkan Tavuk
40 menit
Taneli Sebze Çorbası
50min
Kadifemsi Sebze Çorbası
45 min