Geräte & Zubehör
Wild Rice Pork Pilaf
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
4 portions
Zutaten
-
oil divided1 ½ oz
-
garlic cloves divided2
-
18 oz pork neck, boneless, boneless, cubed (1 in.), patted dry with paper towel, dividedpork loin boneless, cubed (1 in.), patted dry with paper towel, divided18 oz
-
sweet paprika divided4 - 6 pinches
-
carrots cut into pieces7 oz
-
yellow onions cut into pieces7 ½ oz
-
fresh parsley, leaves only plus extra to garnish1 oz
-
wild rice pilaf blend11 oz
-
tomato paste1 oz
-
water25 oz
-
ground cumin½ tsp
-
ground black pepper to season, to taste
-
pitted prunes1 ½ oz
-
fresh sage leaves1 sprig
-
fresh cilantro leaves plus extra to garnish2 sprigs
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
181 mg
Protein
36 g
Kalorien
2917 kJ /
696 kcal
Fett
28 g
Ballaststoff
10 g
Gesättigte Fettsäuren
8 g
Kohlenhydrate
68 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Daily & Creative
30 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen...
Squid Ink Pasta
1 Std.
Pork Pilaf
45 Min
Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions
2 Std. 25 Min
Biltmore Lavender and Tellicherry Pepper Osso Buco
2 Std. 45 Min
Greek Style Pork Stew
50 Min
Greek Style Pork Stew
1 Std.
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 Min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 Min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)
40 Min
Black Rice Bowl with Chicken and Mushrooms
40 Min
Orange Creamsicle Whip
10 Min
Cauliflower Stuffing for Hedonists (Bill Yosses)
55 Min