Geräte & Zubehör
Pastasalade met forel en groenten
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
6 porties
Zutaten
-
water1000 g
-
witte wijn200 g
-
sinaasappelsap vers geperst100 g
-
zout1 ½ tl
-
400 g zalmfilet, vers, ontveldforel filet, vers, zonder vel400 g
-
bevroren doperwten200 g
-
korte gedroogde pasta (bijv. mezze penne rigate), 10 minuten kooktijd240 g
-
extra vergine olijfolie40 g
-
teentje knoflook1
-
kappertjes, gezouten afgespoeld30 g
-
olijven, zwart80 g
-
kerstomaten in helften of kwarten gesneden350 g
-
gemalen zwarte peper (optional)1 snuifje
-
citroensap (optional)10 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
21 g
Kalorien
1497 kJ /
357 kcal
Fett
14 g
Ballaststoff
5.8 g
Kohlenhydrate
35 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Keine Bewertungen
Parelgerst Nasi Goreng met scampi's
Keine Bewertungen
Veggie regenboog pizza
Keine Bewertungen
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
Keine Bewertungen
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Keine Bewertungen
Vegetarische Kaasmuffins met Hazelnoot
45 Min
Mediterraanse gebakjes
Keine Bewertungen
Chocoladetruffels
2 Std. 45 Min
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20 Min
Geroerbakte groenten
10 Min
Appelpunch
30 Min
Pasta in tomatensaus met chorizo
35 Min