Geräte & Zubehör
Kippenborstfilet met topping van courgette
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
4 porties
Zutaten
-
uien in stukken50 g
-
wortelen in stukken (2-3 cm)100 g
-
courgettes in schijfjes300 g
-
extra vergine olijfolie50 g
-
kippenfilets horizontaal doorgesneden400 g
-
water500 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
25 g
Kalorien
1004 kJ /
240 kcal
Fett
13.9 g
Ballaststoff
1.9 g
Kohlenhydrate
4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Focus op gevogelte
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Vleesgehaktbrood met champignons
1 Std. 5 Min
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3 Std. 50 Min
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Keine Bewertungen
Gochujang zeevruchtenrisotto
1 Std.
Ratatouille
40 Min
Eenvoudige appeltaart
45 Min
Broccoli-ham omelet
35 Min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 Min
Taart van appelcrumble en meringue
2 Std.
Tomaat basilicum spread
5 Min
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35 Min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 Min