Geräte & Zubehör
Kippenborstfilet met topping van courgette
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
4 porties
Zutaten
-
uien in stukken50 g
-
wortelen in stukken (2-3 cm)100 g
-
courgettes in schijfjes300 g
-
extra vergine olijfolie50 g
-
kippenfilets horizontaal doorgesneden400 g
-
water500 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
25 g
Kalorien
1004 kJ /
240 kcal
Fett
13.9 g
Ballaststoff
1.9 g
Kohlenhydrate
4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Focus op gevogelte
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Alpengratin
50 Min
Vichyssoise met pasta
35 Min
Broccoli-ham omelet
35 Min
Paksoi en ham rijst
40 Min
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30 Min
Batch cooking - Basisrecepten
Keine Bewertungen
Gebakken aardappelpuree monsters
Keine Bewertungen
Kruiden en Cashew dip
8 Std. 10 Min
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55 Min
Ovenschotel met kip en spek
1 Std. 10 Min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25 Min
Orzo pasta met zalm en spinazie
40 Min