Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Deeg
- 15 g olijfolie plus extra om in te vetten
- 110 g water
-
10
g verse gist
oder 1 ½ tl gedroogde gist - 200 g broodbloem plus extra om te bestuiven
- ½ tl zout
Topping
- 3 peren (bijv. Conference of Comice)
- 1 citroen alleen sap
- 225 g geitenkaas, zacht (bv. Chavroux®)
- 80 g slagroom (ong. 48% vet)
- 2 snuifjes zwarte peper, gemalen of naar smaak
- 1 - 2 el walnoten, gehalveerd (optional)
- 2 el honing
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 1632 kJ / 390 kcal
- Protein
- 11.7 g
- Kohlenhydrate
- 37.5 g
- Fett
- 20.3 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Keine Bewertungen
Vegan appeltaart met crumble en meringue
Keine Bewertungen
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Keine Bewertungen
MENU - Winterfeest: rode bieten-groentesoep, champignonbroodjes, in zout gebakken vis en geroosterde groenten, kaneel-eierpunch
Keine Bewertungen
Citroenhapjes met havervlokken-zandkorst
5h 15min
Ingemaakte citroenen
Keine Bewertungen
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
Keine Bewertungen
Kokosnoot en chocoladesorbet
Keine Bewertungen
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min
Aardappel flatbread
12sa
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1 Std. 15 Min
Piadina uit Emilia Romagna
15 Min