Geräte & Zubehör
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
extra virgin olive oil1 oz
-
garlic powder¼ - ½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper to taste
-
carrots large diameter, cut into uniform pieces (2 in.)28 oz
-
water divided39 oz
-
fresh mint leaves to garnish
-
fresh thyme leaves to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
293.7 mg
Protein
1.9 g
Kalorien
607 kJ /
145.1 kcal
Fett
7.4 g
Ballaststoff
5.6 g
Gesättigte Fettsäuren
1.1 g
Kohlenhydrate
19.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen...
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1 Std. 5 Min
Sautéing 14 oz Julienned Carrots
20 Min
Sautéing 7 oz Carrots
15 Min
Sautéing 14 oz Eggplant
35 Min
Greek Stuffed Chicken
1 Std. 35 Min
Turmeric Dressing
10 Min
Teriyaki Chicken
1 Std.
Light and Fresh Beet Pasta
20 Min
Curried Chicken and Apple Salad
30 Min
Steamed Veggies with Cauliflower Hummus
45 Min
Creamed Spinach
30 Min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 Min