Geräte & Zubehör
Snelle Thaise kipcurry
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 40 Min
4 porties
Zutaten
-
teentje knoflook1
-
uien50 - 100 g
-
zout½ - 1 tl
-
olie30 g
-
Thaise rode currypasta50 - 100 g
-
kokosmelk200 g
-
water200 g
-
bloemige aardappelen geschild, in hapklare stukken gesneden400 g
-
wortelen in hapklare stukken gesneden100 g
-
kipfilets ontveld , in stukjes (3 cm) gesneden600 g
-
doperwt, bevroren150 g
-
verse koriander alleen de blaadjes, om te garneren2 - 3 takjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
42 g
Kalorien
1914 kJ /
459 kcal
Fett
20 g
Ballaststoff
6.2 g
Kohlenhydrate
27 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Lamscurry
1 Std.
Groene smoothie
10 Min
Griekse varkensstoofpot
45 Min
Risotto bolognese
45 Min
Viscurry
35 Min
Geroerbakte noedels met groenten
30 Min
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1 Std.
Aziatische rijst met eieren en groenten
30 Min
Smoothie bowl met frambozen en chiazaad
10 Min
Thaise burgers
35 Min
Kip garam masala
50 Min
Immuniteitsboost
5 Min