Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Dolgu
-
10 - 15
g tarhun, taze, sadece yaprakları, damak tadına göre
oder frenk soğanı, parçalara bölünmüş (4 cm) - 80 g enginar kalbi, konserve, süzdürülmüş
- 100 g ricotta peyniri, taze
- 20 g limon suyu
- ½ tk tuz
- ½ tk karabiber
Tavuk Sarma ve Kırmızı Biber Sosu
- 4 tavuk göğsü, derisiz, kemiksiz (her biri yaklaşık 180 g), kalınlığı yaklaşık 1 cm olacak şekilde inceltilmiş (dövülmüş), bk. öneriler
- 1400 - 1500 g su (yaklaşık), torbaların tamamen suyla kaplandığından emin olun (bk. öneriler)
- 30 g limon suyu (bk. öneriler)
- 2 kırmızı biber, ikiye bölünmüş ve çekirdekleri çıkarılmış
- 4 diş sarımsak, kabukları soyulmamış
- 40 g zeytinyağı
- ¼ tk deniz tuzu
- 1 tutam karabiber
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Kalorien
- 1316.8 kJ / 314.8 kcal
- Protein
- 39 g
- Kohlenhydrate
- 2.5 g
- Fett
- 15.5 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 3.3 g
- Ballaststoff
- 2.7 g
- Natrium
- 140.8 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Hamsi Buğulama
40 Min
Haydari
10 Min
Kavanozda Cheesecake
4sa
Sebzeli ve Şehriyeli Tavuk Çorbası
2h 10min
Biberiye, Anason ve Vanilyalı Çay
Keine Bewertungen
Defne Yapraklı Adaçayı
Keine Bewertungen
Bearnez Soslu Bonfile
Keine Bewertungen
Fındık, Armut ve Rokfor Peynirli Salata
Keine Bewertungen
Miso Çorbası, Sakeli Deniz Ürünleri ve Pilav
1 Std. 10 Min
Kremalı Semizotu Çorbası ve Zeytin Soslu Brokoli
Keine Bewertungen
Frambuazlı Balzamik Çektirmesi
Keine Bewertungen
Safranlı Yoğurt ve Narlı Fırında Patlıcan
1 Std. 10 Min