Geräte & Zubehör
Ballı Glaze Havuç (vakumda pişirme)
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
2 porsiyon
Zutaten
-
yavru havuç ince ve uzun olanlardan, yakl. 13 -14 cm uzunluğunda ( bk. öneriler)150 g
-
tereyağı10 g
-
bal15 g
-
tuz1 tutam
-
taze kekik2 dal
-
taze sıkılmış limon suyu bk. öneriler30 g
-
¼ tk kimyon tohumu, serpmek içinçörek otu (optional) serpmek için,¼ tk
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsiyon
Natrium
154.3 mg
Protein
1 g
Kalorien
405.9 kJ /
96.7 kcal
Fett
4.5 g
Ballaststoff
3.8 g
Gesättigte Fettsäuren
2.8 g
Kohlenhydrate
11.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vakumda Pişirme ve Yavaş Pişirme
10 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen...
Tempura Sebzeler
40 Min
Sebzeli Galette
1 Std. 30 Min
Çiğ Pancar ve Havuçlu Brezilya Salatası
Keine Bewertungen
Fındık, Armut ve Rokfor Peynirli Salata
Keine Bewertungen
Beyaz Çikolata Mus ve Vakumda Pişmiş Çilekler
Keine Bewertungen
Pirinç Salatası
1 Std.
Dim Sum 'Shao Mai'
2 Std.
Massaman Köri Ezmeli Vegan Patlıcan
50 Min
Mango Soslu Somon ile Taze Fasulye ve Havuç
1 Std.
Hollandez sos
20 Min
Baharatlı ve Yer Fıstıklı Tavuk, Basmati Pilavı
1 Std. 25 Min
Domates Soslu Köfte Topları (yavaş pişirme)
3 Std. 40 Min