
Geräte & Zubehör
Ballı Glaze Havuç (vakumda pişirme)
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
2 porsiyon
Zutaten
-
yavru havuç ince ve uzun olanlardan, yakl. 13 -14 cm uzunluğunda ( bk. öneriler)150 g
-
tereyağı10 g
-
bal15 g
-
tuz1 tutam
-
taze kekik2 dal
-
taze sıkılmış limon suyu bk. öneriler30 g
-
çörek otu (optional) serpmek için,¼ tk
Nährwerte pro 1 porsiyon
Kalorien
96.7 kcal /
405.9 kJ
Protein
1 g
Fett
4.5 g
Kohlenhydrate
11.3 g
Ballaststoff
3.8 g
Gesättigte Fettsäuren
2.8 g
Natrium
154.3 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Vakumda Pişirme ve Yavaş Pişirme
10 Rezepte
Türkei
Türkei