Geräte & Zubehör
Halloween-worstvingers
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
18 stuks
Zutaten
-
boter in stukken (± 2 cm), bevroren250 g
-
bloem en iets meer om te bewerken250 g
-
gekoeld water110 g
-
zout½ tl
-
400 g hotdog worst, (± 50 g elk), in stukken van 8 cmchipolata worstjes (± 20 g elk, 8 cm lang)400 g
-
ei losgeklopt1
-
ontpitte zwarte olijven gehalveerd9
-
ketchup om op te dienen150 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
321.8 mg
Protein
5.3 g
Kalorien
952.2 kJ /
227.6 kcal
Fett
17.4 g
Ballaststoff
0.5 g
Gesättigte Fettsäuren
9 g
Kohlenhydrate
13.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Halloween
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
No-Bake-Tiramisu-Taart
7 Std. 30 Min
Tostadas met kip
40 Min
Quiche lorraine
50 Min
Chocolade en chilli ijs met whiskey siroop
14 Std. 20 Min
Warme chocolademelk op een stokje
1 Std. 20 Min
Heksenvingerkoekjes
2 Std.
Spookachtige snacks
1 Std. 15 Min
Aardappelmuizen
Keine Bewertungen
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1 Std. 25 Min
Beef Wellington
10 Std. 10 Min
Snel vruchtenijs
10 Min
Zalmburgers
25 Min