Geräte & Zubehör
Pompoenbrood
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
12 porties
Zutaten
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) om in te vetten, plus extra om op te dienen (facultatief)
-
gepelde walnoten (facultatief)40 g
-
amandelen60 g
-
pompoen geschild en in stukken gesneden (3-4 cm)150 g
-
banaan geschild en in stukken gebroken1
-
eieren2
-
melk60 g
-
bruine suiker (zie Tips)100 g
-
extra vergine olijfolie120 g
-
volkorenbloem zelfrijzend80 g
-
bloem zelfrijzend100 g
-
kaneel, gemalen½ tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
130.1 mg
Protein
4.9 g
Kalorien
1082.9 kJ /
257.8 kcal
Fett
16.8 g
Ballaststoff
2.4 g
Gesättigte Fettsäuren
2.7 g
Kohlenhydrate
21.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Pompoen & Peer
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Groentepannenkoekjes
20 Min
Groene Overheerlijke Avocado-Komkommersalade
Keine Bewertungen
De eerste hap: Vis, Aardappelen, Bloemkool en Erwtenpuree
Keine Bewertungen
Couscoussalade van geroosterde Aubergine en Paprika
35 Min
Pulled barbecue jackfruit
25 Min
Brownies van zoete aardappel
1 Std.
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25 Min
Granola cups met honing, yoghurt, noten en fruit
55 Min
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30 Min
Dubai Chocolate Pistacheballetjes
Keine Bewertungen
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 Min
Brusselse Wafels
1 Std.