Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 10 g zeytinyağı
- 1 soğan, orta boy, dörde bölünmüş
- 1 havuç, orta boy, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 50 g kereviz, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 2 diş sarımsak, ikiye bölünmüş
-
400 - 500
g dana kemiği (bk. öneriler), ilikli, parçalara bölünmüş, yakl. 3 parmak kalınlığında kesilmiş
oder 400 - 500 g dana eti, kemikli veya kemiksiz (bk. öneriler), küçük parçalara bölünmüş - 1 - 1 ½ tk tuz
- 10 adet tane karabiber
- 5 yenibahar, tane (optional)
- 1 - 2 defne yaprağı, kurutulmuş (optional)
- 1200 - 1400 g su (kemik, et ve sebzeleri kaplaması için), 2 litre seviyesini geçmemeli
- Nährwerte
- pro 3 kavanoz
- Kalorien
- 1207 kJ / 288 kcal
- Protein
- 24 g
- Kohlenhydrate
- 0 g
- Fett
- 24 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 4 g
- Ballaststoff
- 9 g
- Natrium
- 3137 mg
Alternative Rezepte
Portakal Suyu
10 dk
Yavaş Pişirilmiş Nohut
26 Std. 5 Min
Ghee
30 dk
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (vakumda pişirme)
2h 20min
Yumurtalı Farfalle
1 godz. 30 min
Yavaş Pişirilmiş Fasulye
9 Std. 25 Min
Vanilya ve Misket Limonlu Ananas
Keine Bewertungen
Tavuk Eti Suyu
Keine Bewertungen
Tavuk Suyu
1h 10min
Güllaç
3 Std. 25 Min
Etli Biber Dolması
1h 20min
Tavuklu Pilav
1h 10min