Thermomix® Messerabdeckung benötigt.

Für die Zubereitung dieses Rezepts benötigst du die Thermomix® Messerabdeckung. Mehr erfahren

Kemik / Et Suyu (yavaş pişirme)
TM6

Kemik / Et Suyu (yavaş pişirme)

4.7 (9 Bewertungen)

Zutaten

  • 10 g zeytinyağı
  • 1 soğan, orta boy, dörde bölünmüş
  • 1 havuç, orta boy, parçalara bölünmüş (2 cm)
  • 50 g kereviz, parçalara bölünmüş (2 cm)
  • 2 diş sarımsak, ikiye bölünmüş
  • 400 - 500 g dana kemiği (bk. öneriler), ilikli, parçalara bölünmüş, yakl. 3 parmak kalınlığında kesilmiş
    oder 400 - 500 g dana eti, kemikli veya kemiksiz (bk. öneriler), küçük parçalara bölünmüş
  • 1 - 1 ½ tk tuz
  • 10 adet tane karabiber
  • 5 yenibahar, tane (optional)
  • 1 - 2 defne yaprağı, kurutulmuş (optional)
  • 1200 - 1400 g su (kemik, et ve sebzeleri kaplaması için), 2 litre seviyesini geçmemeli

Nährwerte
pro 3 kavanoz
Kalorien
1207 kJ / 288 kcal
Protein
24 g
Kohlenhydrate
0 g
Fett
24 g
Gesättigte Fettsäuren
4 g
Ballaststoff
9 g
Natrium
3137 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte