Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 10 g zeytinyağı
- 1 soğan, orta boy, dörde bölünmüş
- 1 havuç, orta boy, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 50 g kereviz, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 2 diş sarımsak, ikiye bölünmüş
-
400 - 500
g dana kemiği (bk. öneriler), ilikli, parçalara bölünmüş, yakl. 3 parmak kalınlığında kesilmiş
oder 400 - 500 g dana eti, kemikli veya kemiksiz (bk. öneriler), küçük parçalara bölünmüş - 1 - 1 ½ tk tuz
- 10 adet tane karabiber
- 5 yenibahar, tane (optional)
- 1 - 2 defne yaprağı, kurutulmuş (optional)
- 1200 - 1400 g su (kemik, et ve sebzeleri kaplaması için), 2 litre seviyesini geçmemeli
- Nährwerte
- pro 3 kavanoz
- Kalorien
- 1207 kJ / 288 kcal
- Protein
- 24 g
- Kohlenhydrate
- 0 g
- Fett
- 24 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 4 g
- Ballaststoff
- 9 g
- Natrium
- 3137 mg
Alternative Rezepte
Baharatlı ve Yer Fıstıklı Tavuk, Basmati Pilavı
1hod. 25min
Pırasa, Sakız Kabağı ve Tatlı Patates Püresi
35 min
Rendelenmiş peynir (orta sertlikte)
10 Min
Yavaş Pişirilmiş Nohut
26h 5 min
Pirinçli Yayla Çorbası
50 Min
Ahtapot Salatası (vakumda pişirme)
8 Std.
Sebzeli ve Şehriyeli Tavuk Çorbası
2h 10 min
Küpler Halinde Havuç Püresi
Keine Bewertungen
Yeşil Fasulye, Bal Kabağı ve Pırasa Püresi
45 Min
Vanilya Şekeri
72 Std.
Yer Fıstığı Şekerlemesi
1hod. 30min
Sebze Bulyon
1h