Kemik / Et Suyu (yavaş pişirme)

Kemik / Et Suyu (yavaş pişirme)

4.7 10 Bewertungen
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 3 Std. 25 Min
3 kavanoz

Zutaten

  • zeytinyağı
    10 g
  • soğan orta boy, dörde bölünmüş
    1
  • havuç orta boy, parçalara bölünmüş (2 cm)
    1
  • kereviz parçalara bölünmüş (2 cm)
    50 g
  • diş sarımsak ikiye bölünmüş
    2
  • dana kemiği (bk. öneriler), ilikli, parçalara bölünmüş, yakl. 3 parmak kalınlığında kesilmiş
    400 - 500 g
    400 - 500 g dana eti, kemikli veya kemiksiz (bk. öneriler), küçük parçalara bölünmüş
  • tuz
    1 - 1 ½ tk
  • tane karabiber
    10 adet
  • yenibahar (optional) tane
    5
  • defne yaprağı, kurutulmuş (optional)
    1 - 2
  • su (kemik, et ve sebzeleri kaplaması için), 2 litre seviyesini geçmemeli
    1200 - 1400 g

Nährwerte pro 3 kavanoz

Kalorien 288 kcal / 1207 kJ
Protein 24 g
Fett 24 g
Kohlenhydrate 0 g
Ballaststoff 9 g
Gesättigte Fettsäuren 4 g
Natrium 3137 mg

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische die Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen...