Geräte & Zubehör
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney)
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 10 Std. 55 Min
12 portions
Zutaten
Rosemary Ice Cream
-
oat milk28 oz
-
rosemary3 sprigs
-
sugar2 oz
-
simple syrup (see Tip)7 oz
-
xanthan gum½ tsp
Apple Mousse
-
water15 oz
-
Granny Smith apples (approx. 6 apples), peeled, cored, halved, each half cut into 4 wedges36 oz
-
sugar divided7 ½ oz
-
agar-agar1 tsp
-
non-stick cooking spray
-
aquafaba (chickpea liquid, canned)11 oz
-
vegan whipping cream e.g. Silk®2 tsp
-
cream of tartar¼ tsp
-
xanthan gum½ tsp
Toasted Oat Crumble
-
fresh rosemary, leaves only chopped1 tsp
-
brown sugar5 oz
-
rolled oats2 ½ oz
-
all-purpose flour5 ½ oz
-
salt1 tsp
-
vegan butter in pieces5 ½ oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
347.4 mg
Protein
4.4 g
Kalorien
1847.8 kJ /
441.6 kcal
Fett
11.6 g
Ballaststoff
3.8 g
Gesättigte Fettsäuren
3.2 g
Kohlenhydrate
82.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
15 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen...
Margarita
10 Min
Gluten Free Pancakes and Waffles
45 Min
Hummus
10 Min
Chunky Guacamole
10 Min
Vegetarian Pizza (TM6)
1 Std. 40 Min
Keto Roast Turkey with Pancetta, Lemon and Herb Cream
5 Std. 30 Min
Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney)
15 Std. 35 Min
Thai Dressing
30 Min
Bourbon Ginger Fizz
5 Min
Pisco sour
10 Min
Keto Cranberry Sauce
20 Min
Habanero Salsa
10 Min