Geräte & Zubehör
Kimchi risotto
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 25 Min
2 portions
Zutaten
-
Parmesan cheese cut in pieces20 g
-
garlic clove1
-
leek sliced40 g
-
kimchi cut in pieces80 g
-
onion halved50 g
-
oil20 g
-
bacon cubes (optional) (1-2 cm)75 g
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio)160 g
-
water390 g
-
light soy sauce20 g
-
sugar1 tsp
-
½ chicken stock cube (for 0.5 l), (see Variation)chicken stock paste½ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
butter15 g
-
spring onions sliced, for garnishing
-
sesame seeds, any colour for sprinkling
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
920.2 mg
Protein
11.2 g
Kalorien
2178.3 kJ /
520.7 kcal
Fett
19.3 g
Ballaststoff
2.2 g
Gesättigte Fettsäuren
6.3 g
Kohlenhydrate
74.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fusion Kitchen
14 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen...
Puttanesca Penne
50 Min
Udon with chicken and mushrooms
50 Min
Asparagus Sauté
15 Min
Lotus Leaf Buns with BBQ Pork
2 Std. 10 Min
Sautéing Onions and Garlic
Keine Bewertungen
Salmon with Broccoli and Honey Mustard Sauce
40 Min
Thai Coconut Lemongrass Chicken Soup
50 Min
Vegetarian Medallions
1 Std. 10 Min
Barley Ginkgo Nut Bean Curd Dessert
40 Min
Sizzling Jalapeño Cocktail (Metric)
3 Std. 5 Min
Dried Scallop Fish Slice Congee
30 Min
Ginger Pork
25 Min