Geräte & Zubehör
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 2 Std. 15 Min
2 portions
Zutaten
-
fresh parsley leaves½ Tbsp
-
fresh thyme leaves¼ Tbsp
-
dried oregano½ tsp
-
garlic clove1
-
salted butter soft30 g
-
beef fillet steaks (approx. 180-200 g each, 3 cm thick)2
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
dried bay leaves2
-
water1850 g
-
1 level tsp ascorbic acid powderlemon juice (approx. ½ lemon, see tip)30 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
889.5 mg
Protein
68.1 g
Kalorien
3534.6 kJ /
844.8 kcal
Fett
60.9 g
Ballaststoff
0.5 g
Gesättigte Fettsäuren
27.5 g
Kohlenhydrate
2.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Feed the Love
22 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Chicken Liver Parfait
2h 40min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2h 10min
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1h 20min
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1h 10min
Sous-vide Steak
1h 30min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
Caramelised Red Onion Chutney
24h
Prawn Cocktail
15min
Tartare Sauce
10min
Whole Steamed Chicken with Spicy Cajun Rub
1h 25min