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Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 2 Std. 15 Min
2 portions
Zutaten
-
fresh parsley leaves½ Tbsp
-
fresh thyme leaves¼ Tbsp
-
dried oregano½ tsp
-
garlic clove1
-
salted butter soft30 g
-
beef fillet steaks (approx. 180-200 g each, 3 cm thick)2
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
dried bay leaves2
-
water1850 g
-
1 level tsp ascorbic acid powderlemon juice (approx. ½ lemon, see tip)30 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
889.5 mg
Protein
68.1 g
Kalorien
3534.6 kJ /
844.8 kcal
Fett
60.9 g
Ballaststoff
0.5 g
Gesättigte Fettsäuren
27.5 g
Kohlenhydrate
2.6 g
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