Geräte & Zubehör
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
Vorbereitung 1 Std.
Gesamt 2 Std. 30 Min
8 porties
Zutaten
-
gemengde verse kruiden (rozemarijn, salie, laurier)10 g
-
teentje knoflook1
-
zout1 ½ tl
-
vers gemalen zwarte peper¾ tl
-
runderlende (in één stuk)900 - 1000 g
-
water600 g
-
mozzarella in kleine blokjes (± 5 mm)200 g
-
tomaten zaadjes verwijderd, in kleine blokjes (± 5 mm)200 g
-
verse basilicumbladeren in dunne plakjes (± 2 mm)20 g
-
extra vergine olijfolie4 el
-
verse bieslook en iets meer om af te werken20 g
-
vers gemalen peper¼ tl
-
zeezoutvlokken½ tl
-
water
-
boter20 g
-
maïzena (zetmeel)5 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1067.3 mg
Protein
29.8 g
Kalorien
1756.2 kJ /
419.7 kcal
Fett
31.5 g
Ballaststoff
1 g
Gesättigte Fettsäuren
12.6 g
Kohlenhydrate
3.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Feestelijk Buffet
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Fruitschotel met citroen-honingdressing
Keine Bewertungen
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Keine Bewertungen
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Keine Bewertungen
Kimchi kaasdip
Keine Bewertungen
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Keine Bewertungen
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Keine Bewertungen
Geroosterde porchetta met peren en uien
12 Std.
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45 Min
Sous-vide octopussalade
Keine Bewertungen
Caipirinha van mango
5 Min
Lam in korst op Italiaanse wijze
5 Std.
Zeevruchtennat met champagne
Keine Bewertungen