Geräte & Zubehör
Steamed bánh mì burgers with pickled carrots
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
-
garlic cloves2
-
1 fresh red chilli, deseeded, cut in piecesfresh bird's eye chilli deseeded, cut in pieces1
-
boneless pork meat sinew free, cold, cut in pieces (3 cm)500 g
-
fish sauce10 g
-
salt1 ½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
water770 g
-
sugar2 pinches
-
dried yeast1 tsp
-
Italian flour type 00 (see tip)250 g
-
oil plus extra for frying and greasing15 g
-
carrots200 g
-
daikon radish150 g
-
fresh coriander leaves only, plus extra for serving3 sprigs
-
rice vinegar30 g
-
sugar1 tsp
-
mayonnaise4 tbsp
-
sriracha sauce1 - 2 tbsp
-
pâté, any type (optional)100 g
-
cucumber cut in slices50 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1413.4 mg
Protein
28.9 g
Kalorien
3071.5 kJ /
734.1 kcal
Fett
43.7 g
Ballaststoff
3.6 g
Gesättigte Fettsäuren
11.8 g
Kohlenhydrate
57.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fusion Kitchen
14 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen...
Iraqi cheese pies (Cheese chureck)
1 Std. 40 Min
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50 Min
Roasted capsicum & cashew vegan spread
5 Min
Vegan Burgers
45 Min
Spicy chicken with fragrant coconut rice
1 Std. 45 Min
Choco tarte with curls pears
Keine Bewertungen
Corn Tortillas
1 Std. 25 Min
Pink Barley Tabbouleh with Pistachios
40 Min
Italian sandwich Rolls
2 Std. 45 Min
Romesco Dip
10 Min
Tamarind whiskey Sour
1 Std. 10 Min
Korean chicken cheese tteokbokki
30 Min