Ekmek Çanağında Domuz Bacon'lı Dana Yahni

1.6 33 Bewertung
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 6 Std. 30 Min
6 porsiyon

Zutaten

  • un
    30 g
  • tuz
    2 tk
  • karabiber
    1 tutam
  • dana kol sinirsiz, kemiksiz, orta boy küpler halinde kesilmiş (yaklaşık 4-5 cm)
    800 g
  • kişniş yaprağı
    5 - 6 g
    5 - 6 g maydanoz yaprağı, taze
  • maydanoz yaprağı, taze
    5 - 6 g
  • fesleğen yaprağı
    5 - 6 g
  • zeytinyağı
    20 g
  • domuz bacon ince dilimlenmiş, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
    200 g
  • soğan elma dilimi şeklinde sekize bölünmüş
    500 g
    500 g kırmızı soğan, elma dilimi şeklinde sekize bölünmüş
  • beyaz rom
    40 g
    40 g brendi
  • doğranmış domates, konserve
    150 g
  • taze soğan dilimlenmiş (2-3cm)
    100 g
  • taze ot karışımı (eşit miktarda biberiye, nane ve kekik) (bk. Öneriler)
    12 g
  • kırmızı şarap
    100 g
  • et suyu (dana etinden) (bk. Öneriler)
    300 g
    300 g su
  • çavdar ekmeği tabanı düz üstü bombeli (tabanı yakl. 27 cm, yükseklik yakl. 19 cm)
    1

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 porsiyon

Natrium 1046 mg
Protein 65 g
Kalorien 3696 kJ / 884 kcal
Fett 41 g
Ballaststoff 19 g
Gesättigte Fettsäuren 8 g
Kohlenhydrate 159 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische die Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen...