
Geräte & Zubehör
Provencal Baharatlı Şeftalili Tavuk ve Basmati Pilavı
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
3 porsiyon
Zutaten
Pilav
-
pirinç, basmati cinsi300 g
-
su oda sıcaklığında700 g
-
tuz (bk. Öneriler)¾ tk
Provencal baharatlı şeftalili tavuk
-
zeytinyağı ekstra 1 yk zeytinyağı20 g
-
diş sarımsak3
-
tavuk budu, derisiz, kemiksiz küp küp kesilmiş (3 cm), kağıt havluyla kurulanmş400 g
-
su250 g
-
Provencal Baharat Karışımı2 - 3 tk
-
karabiber½ tk
-
tuz¾ - 1 tk
-
şeftali, konserve (susuz net ağırlığı 250 g), küp küp doğranmış (1-1.5 cm), konserve şeftalinin suyunu saklayın250 g
Nährwerte pro 1 porsiyon
Kalorien
756.7 kcal /
3168 kJ
Protein
32 g
Fett
21 g
Kohlenhydrate
115 g
Ballaststoff
6 g
Gesättigte Fettsäuren
3 g
Natrium
1044.7 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Beyaz Etli Tarifler Tavuk ve Hindi
10 Rezepte
Türkei
Türkei