Kompatible Versionen
Provencal Baharatlı Şeftalili Tavuk ve Basmati Pilavı
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Pilav
- 300 g pirinç, basmati cinsi
- 700 g su, oda sıcaklığında
- ¾ tk tuz (bk. Öneriler)
Provencal baharatlı şeftalili tavuk
- 20 g zeytinyağı, ekstra 1 yk zeytinyağı
- 3 diş sarımsak
- 400 g tavuk budu, derisiz, kemiksiz, küp küp kesilmiş (3 cm), kağıt havluyla kurulanmş
- 250 g su
-
2 - 3
tk Provencal Baharat Karışımı
oder 2 - 3 tk baharat karışımı (kekik, biberiye, tarhun, fesleğen, nane) - ½ tk karabiber
- ¾ - 1 tk tuz
- 250 g şeftali, konserve,(susuz net ağırlığı 250 g), küp küp doğranmış (1-1.5 cm), konserve şeftalinin suyunu saklayın
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Kalorien
- 3168 kJ / 756.7 kcal
- Protein
- 32 g
- Kohlenhydrate
- 115 g
- Fett
- 21 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 3 g
- Ballaststoff
- 6 g
- Natrium
- 1044.7 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Kore Usulü Kızarmış Tavuk
4h
Spagetti Carbonara
40min
Kahveli Yenileyici Protein İçeceği
5min
Kabak Burguları Eşliğinde Fırında Somon
Brak ocen
Tavuk, Pırasa ve Ispanaklı Risotto
30min
Tavuklu Kuzu Etli Bulgur
1 Std. 10 Min
Kremalı ve Beyaz Şarap Soslu Midye
45min
Tayland Usulü Karides Çorbası, Baharatlı Elma
1h 15min
Soslu Tavuk ve Kuskus, Ispanaklı Sufle
Brak ocen
Otlu Tereyağlı Kontrfile, Biberiyeli Patates ve Brokoli
45min
Dim Sum 'Shao Mai'
2h
Sebzeli Dana Yahni ve Gnocchi
1h 30min