Kompatible Versionen
Provencal Baharatlı Şeftalili Tavuk ve Basmati Pilavı
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Pilav
- 300 g pirinç, basmati cinsi
- 700 g su, oda sıcaklığında
- ¾ tk tuz (bk. Öneriler)
Provencal baharatlı şeftalili tavuk
- 20 g zeytinyağı, ekstra 1 yk zeytinyağı
- 3 diş sarımsak
- 400 g tavuk budu, derisiz, kemiksiz, küp küp kesilmiş (3 cm), kağıt havluyla kurulanmş
- 250 g su
-
2 - 3
tk Provencal Baharat Karışımı
oder 2 - 3 tk baharat karışımı (kekik, biberiye, tarhun, fesleğen, nane) - ½ tk karabiber
- ¾ - 1 tk tuz
- 250 g şeftali, konserve,(susuz net ağırlığı 250 g), küp küp doğranmış (1-1.5 cm), konserve şeftalinin suyunu saklayın
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Kalorien
- 3168 kJ / 756.7 kcal
- Protein
- 32 g
- Kohlenhydrate
- 115 g
- Fett
- 21 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 3 g
- Ballaststoff
- 6 g
- Natrium
- 1044.7 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Dana Jambon ve Sucuklu Domates Soslu Makarna
40 Min
'Eggnog' Konyak Likörü
15min
Baharatlı ve Yer Fıstıklı Tavuk, Basmati Pilavı
1 Std. 25 Min
Dereotlu Süzme Yoğurt Soslu Salatalık Dilimleri
Keine Bewertungen
Köri, Kuzu Üzüm ve Mayonezli Tavuk Ezmesi ( Coronation Chicken)
45 Min
Fransız Fasulyeli Jambonlu Makarna
35 Min
Sicilya Usulü Jumbo Karides Salatası
Keine Bewertungen
Kremalı Mantar Soslu Hindi ve Spaetzle
45 Min
Karidesli ve Sarımsak Soslu Pirinç Şehriyesi
1h 15min
Sotelenmiş Bonfile ve Soğan
15min
Biberli Tavuk Şiş ve Pirinç Pilavı
1h 5min
Fırınlanmış Hindi ve Sebzeli Gravy Sos
55h