Provencal Baharatlı Şeftalili Tavuk ve Basmati Pilavı

Provencal Baharatlı Şeftalili Tavuk ve Basmati Pilavı

3.7 3 Bewertungen
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
3 porsiyon

Zutaten

Pilav
  • pirinç, basmati cinsi
    300 g
  • su oda sıcaklığında
    700 g
  • tuz (bk. Öneriler)
    ¾ tk
Provencal baharatlı şeftalili tavuk
  • zeytinyağı ekstra 1 yk zeytinyağı
    20 g
  • diş sarımsak
    3
  • tavuk budu, derisiz, kemiksiz küp küp kesilmiş (3 cm), kağıt havluyla kurulanmş
    400 g
  • su
    250 g
  • Provencal Baharat Karışımı
    2 - 3 tk
    2 - 3 tk baharat karışımı, (kekik, biberiye, tarhun, fesleğen, nane)
  • karabiber
    ½ tk
  • tuz
    ¾ - 1 tk
  • şeftali, konserve (susuz net ağırlığı 250 g), küp küp doğranmış (1-1.5 cm), konserve şeftalinin suyunu saklayın
    250 g

Nährwerte pro 1 porsiyon

Kalorien 756.7 kcal / 3168 kJ
Protein 32 g
Fett 21 g
Kohlenhydrate 115 g
Ballaststoff 6 g
Gesättigte Fettsäuren 3 g
Natrium 1044.7 mg

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische die Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen...