Kompatible Versionen
Provencal Baharatlı Şeftalili Tavuk ve Basmati Pilavı
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Pilav
- 300 g pirinç, basmati cinsi
- 700 g su, oda sıcaklığında
- ¾ tk tuz (bk. Öneriler)
Provencal baharatlı şeftalili tavuk
- 20 g zeytinyağı, ekstra 1 yk zeytinyağı
- 3 diş sarımsak
- 400 g tavuk budu, derisiz, kemiksiz, küp küp kesilmiş (3 cm), kağıt havluyla kurulanmş
- 250 g su
-
2 - 3
tk Provencal Baharat Karışımı
oder 2 - 3 tk baharat karışımı (kekik, biberiye, tarhun, fesleğen, nane) - ½ tk karabiber
- ¾ - 1 tk tuz
- 250 g şeftali, konserve,(susuz net ağırlığı 250 g), küp küp doğranmış (1-1.5 cm), konserve şeftalinin suyunu saklayın
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Kalorien
- 3168 kJ / 756.7 kcal
- Protein
- 32 g
- Kohlenhydrate
- 115 g
- Fett
- 21 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 3 g
- Ballaststoff
- 6 g
- Natrium
- 1044.7 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Tavuk ve Pirinç Şehriyeli Asya Usulü Çorba
1h 15min
Körili Tavuklu Wrap
50min
Yumurtalı, Sebzeli ve Karidesli Çin Pilavı
45min
Çiğ Pancar ve Havuçlu Brezilya Salatası
20min
Erik Clafoutis
Keine Bewertungen
Basmati Pilavı
1h
Bonfile ve Brokolili Pilav
50min
Elmalı Kereviz Püresi ve Sebzeler Eşliğinde Buharda Tavuk
40min
Biberli Tavuk Şiş ve Pirinç Pilavı
1sa 5 dk
Yasemin Pirinci Pilavı
35 Min
Sebzeli Dana Yahni ve Gnocchi
1 Std. 30 Min
Tavuk, Mantar ve Yeşil Fasülyeli Makarna
40min