Yavaş Pişirilmiş Mantarlı Dana Sokum

Yavaş Pişirilmiş Mantarlı Dana Sokum

5.0 3 Bewertungen
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 5 Std. 20 Min
3 porsiyon

Zutaten

  • karışık sebzeler, sotelemek için (ör. kereviz, havuç, soğan), parçalara bölünmüş (3-4 cm)
    100 g
  • kekik, taze sadece yaprakları
    2 dal
  • zeytinyağı eti mühürlemek için ekstra 1 yk zeytinyağı
    40 g
  • dana sokum tek parça, temizlenmiş
    500 g
  • kültür mantarı kalın dilimlenmiş
    150 g
  • defne yaprağı, kurutulmuş
    2
  • ev yapımı bulyon ezmesi sebze veya et
    25 g
  • domates püresi
    25 g
  • kırmızı şarap
    80 g
    80 g su
  • su
    80 g
  • maydanoz, taze servis etmek için

Nährwerte pro 1 porsiyon

Kalorien 458.7 kcal / 1835.7 kJ
Protein 37 g
Fett 28.7 g
Kohlenhydrate 10.7 g
Ballaststoff 3.3 g
Gesättigte Fettsäuren 9 g
Natrium 100 mg

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische die Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen...