Geräte & Zubehör
Cyndi's Gluten-Free Bread
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 40 Min
14 slices
Zutaten
-
rice (e.g. brown, long grain, white or a mixture)220 g
-
80 g quinoamillet grain80 g
-
dried chickpeas40 g
-
raw cane sugar20 g
-
cornflour140 g
-
xanthan gum2 tsp
-
15 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 level tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
mixed seeds (e.g. sesame, sunflower, linseed)40 g
-
water400 g
-
olive oil30 g
-
cider vinegar1 Tbsp
-
large eggs2
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Protein
4.2 g
Kalorien
750 kJ /
179 kcal
Fett
4.9 g
Kohlenhydrate
29.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Bread
6 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Gluten-Free Focaccia Bread
1 Std.
Gluten-free Shortcrust Pastry
35 Min
Sesame and Chia Seed Loaf
2 Std. 20 Min
Gluten and Grain Free Bread Rolls
1 Std. 20 Min
Gluten free flour mix
10 Min
Gluten Free Shortcrust Pastry
35 Min
Gluten Free Bread
1 Std. 40 Min
Chocolate Chip Gluten-Free Loaf
1 Std. 10 Min
Buckwheat, Almond and Seed Bread
2 Std.
Gluten-free Chocolate Brownies
1 Std.
Gluten-free Artisan Bread
2 Std. 30 Min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3 Std.