Geräte & Zubehör
Fårikål
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
4 porsjoner
Zutaten
-
lammekjøtt delt i biter, med bein1000 g
-
vann1500 g
-
svarte pepperkorn10
-
salt4 - 6 ts
-
hodekål (ca 1 stk), delt i 8 båter1000 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsjon
Natrium
3119.5 mg
Protein
44.8 g
Kalorien
3030.8 kJ /
724.4 kcal
Fett
54 g
Ballaststoff
6.5 g
Gesättigte Fettsäuren
23.3 g
Kohlenhydrate
15 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Norske matretter med Thermomix®
55 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen...
Kung Pao kylling
Keine Bewertungen
Tradisjonell østerriksk gulasj
Keine Bewertungen
Pulled pork burger
Keine Bewertungen
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Keine Bewertungen
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Keine Bewertungen
Pastasaus av skinke og purre
Keine Bewertungen
Biff i stout
Keine Bewertungen
Kroningskylling
Keine Bewertungen
Tandoori kyllingwraps
Keine Bewertungen
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Keine Bewertungen
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Keine Bewertungen
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Keine Bewertungen