Geräte & Zubehör
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 2 Std. 20 Min
24 stuks
Zutaten
-
aardbeien schoongemaakt, gehalveerd, plus 3 extra in blokjes gesneden (1 cm)100 g
-
perzik, blik, in juice, drained, cut in pieces, plus 30 g extra diced (1 cm)perziken rijp, in stukjes gesneden, plus 30 g extra in blokjes gesneden (1 cm)100 g
-
suiker20 g
-
roomkaas light200 g
-
yoghurt, 0,1% vet150 g
-
sinaasappel alleen fijn geraspte schil½
-
vanille-extract, natuurlijk½ tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Protein
1 g
Kalorien
104 kJ /
25 kcal
Fett
1 g
Ballaststoff
0 g
Kohlenhydrate
3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
lagere GI
8 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Aardappelsalade met Groene Overheerlijke Dressing
45 Min
Vegan Oesterzwam Soep
40 Min
Kaastaart met Komkommer en Citroen
Keine Bewertungen
Speculoos Druiven Tiramisu
1 Std.
Amandelijs (zonder toegevoegde suiker)
Keine Bewertungen
Parmezaan op plantaardige basis
5 Min
Brownies van zoete aardappel
1 Std.
Paneer tikka pizza
Keine Bewertungen
Mango mojito
15 Min
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Keine Bewertungen
Kip in Tomaten-Uiensaus
Keine Bewertungen
Steak met Puree van Wortel en Pastinaak, gekaramelliseerde Uien en Pastinaakchips
1 Std. 20 Min