Geräte & Zubehör
Yakisoba Rice Vermicelli
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
Yakisoba Sauce
-
tamarigluten-free soy sauce40 g
-
balsamic vinegarWorcestershire sauce (see tip)60 g
-
oyster sauce gluten free40 g
-
tomato ketchup60 g
-
brown sugar30 g
Vegetables and Vermicelli
-
water1600 g
-
green pepper cut in julienne80 g
-
red pepper cut in julienne80 g
-
carrot cut in julienne80 g
-
fresh bean sprouts100 g
-
raw, medium-sized prawns, peeled, deveined120 g
-
spring onions sliced diagonally40 g
-
rice vermicelli300 g
-
raw cashew nuts100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1586.1 mg
Protein
18.2 g
Kalorien
2305.4 kJ /
551 kcal
Fett
13.7 g
Ballaststoff
4.1 g
Gesättigte Fettsäuren
2.4 g
Kohlenhydrate
91.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Free From
76 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Mushroom Wellington
2h 20min
Menu: Tuna on Tomato Sauce with Rice; Peaches and Cream Dessert
45min
Rigatoni with Mushrooms and Green Asparagus Stuffed Chicken Involtini
1h 30min
Vegan Bolognese
50min
Courgetti Carbonara
40min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30min
Mojito
5min
Patatas Bravas with Aioli
1h 15min
Baby-friendly Herbed Cucumber Yoghurt Dip
10min
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
45min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min
Hunters Stew (Bigos)
1h 30min