Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Rice
- 1000 g water
- 1 ½ tsp sea salt
- 20 g extra virgin olive oil
- 250 g long grain rice
Shredded chicken
- 1 ½ tbsp soy sauce
- 3 tsp toasted sesame oil
- 250 g skinless chicken breast fillets, cut into long strips (3 cm thick)
Vegetables
- 120 g carrot, trimmed and peeled (1-2 carrots)
- 160 g baby cos lettuce, washed and dried (1-2 lettuce hearts - halved to fit through feeder tube)
- 180 - 200 g Roma tomatoes (approx. 2 totatoes), firm (whole to fit feeder tube)
- 200 g cucumber, unpeeled, ends removed
- 100 g red onion (approx. 1 onion), cut into halves vertically
- 200 g avocado (1 avocado), firm, ripe and peeled (cut to fit through feeder tube)
Yoghurt coriander sauce
- 7 sprigs fresh coriander, leaves only, plus extra to garnish
- ½ tsp sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- 250 g natural yoghurt
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 4 tbsp roasted unsalted cashew nuts, to serve
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 3273.4 kJ / 782.4 kcal
- Protein
- 26.1 g
- Kohlenhydrate
- 72.5 g
- Fett
- 44.4 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 7.5 g
- Ballaststoff
- 9.1 g
- Natrium
- 1526.3 mg
Alternative Rezepte
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55 min
Leczo (smoked sausage ratatouille)
30 Min
Baked Chicken Pizzaiola with Thermomix® Cutter
55 min
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std. 45 Min
Chicken Katsu Sandwich Sushi (Onigirazu)
1 Std. 30 Min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, TM6)
55 min
French onion dip
45 Min
Potato bake (Thermomix® Cutter)
1 Std. 10 Min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15 Min
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
Herb and garlic dip
5 min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std. 10 Min