Kompatible Versionen
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Korean barbecue sauce and pork
- 80 g water
- 1 tsp cornflour
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, trimmed, cut into halves and deseeded if preferred
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 40 g soy sauce
- 50 g rice wine vinegar
- 60 g soft brown sugar
- 350 - 400 g pork fillet, trimmed (see Tips)
Rice salad
- 100 g white cabbage, cut into pieces (5 cm)
- 1 - 2 bunches Asian greens (approx. 200 g), stems and leaves separated
- 250 g jasmine rice
- 900 g water
- 1 tsp salt, plus extra to season
- 2 eggs, lightly beaten
- ground black pepper, to season
- 130 g fresh bean sprouts
- 1 red capsicum, cut into matchsticks
- 2 - 3 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing
- 1 - 2 tsp black sesame seeds
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1966.8 kJ / 468.3 kcal
- Protein
- 35.8 g
- Kohlenhydrate
- 66.3 g
- Fett
- 5.3 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 1.3 g
- Ballaststoff
- 4.9 g
- Natrium
- 1464.7 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Asian-style pork noodles
1h
Hoisin pork bowl
30 Min
Thai beef salad
1 godz. 15 min
Sweet and sour pork
40 Min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 Min
Beef fajitas
30 Min
Chinese pork with vegetables
1 Std. 20 Min
Sticky sesame chicken
40 Min
Warm satay chicken salad
55 min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 Min
Sticky chicken
24h 35min
Korean barbecue pork with rice salad
40 Min