Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 18 - 22 herbatniki, typu Petit Beurre (ok. 100 g)
- masło, miękkie, do przyklejenia herbatników
- 6 jajek
- ¼ łyżeczki soli
- 180 g cukru
-
2
łyżeczki cukru waniliowego, wykonanego w TM
oder 4 łyżeczki cukru wanilinowego - 1000 g twarogu sernikowego, z wiaderka, podzielonego na kawałki (patrz wskazówka)
- 180 g oleju
- 350 g mleka
- 200 g mleka w proszku
-
80
g budyniu śmietankowego, w proszku, bez cukru (2 opakowania)
oder 80 g budyniu waniliowego, w proszku, bez cukru (2 opakowania) - cukier puder, do oprószenia
- Nährwerte
- pro 1 porcję
- Kalorien
- 1785 kJ / 426 kcal
- Protein
- 12 g
- Kohlenhydrate
- 30 g
- Fett
- 29 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 10.9 g
- Ballaststoff
- 0.1 g
- Natrium
- 170.1 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Jogurtowy sernik z kawą zbożową na zimno
6h 30min
Cytrynowy sernik japoński
1h 45min
Sernik na biszkoptowym spodzie
2 Std. 50 Min
Babka limonkowa z twarogiem
1h 30min
Sero-makowiec
9 godz. 40 min
Sernik bananowy
7 godz. 55 min
Sernik jogurtowy
8h
Sernik z ciastkami Oreo®
9h 30min
Sernik Izaura
2h
Sernik kokosowo-czekoladowy
10h 25 min
Sernik z brzoskwiniami i kokosem
6 godz. 50 min
Sernik gotowany
7 godz. 40 min