Geräte & Zubehör
Rabarberijs
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 36 Std. 25 Min
6 porties
Zutaten
-
volle melk200 g
-
eierdooiers van grote eieren6
-
vanillestokje enkel het merg1
-
slagroom (ong. 48% vet)400 g
-
suiker250 g
-
rabarber in stukken (3 cm)700 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
7.3 g
Kalorien
2479 kJ /
593 kcal
Fett
41.1 g
Kohlenhydrate
48.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Rabarber
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Pruimenjam
55 Min
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Keine Bewertungen
Rabarber en gember gin fizz
336 Std. 10 Min
Hollandaisesaus
15 Min
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Keine Bewertungen
Veen- en vlierbessen punch
Keine Bewertungen
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45 Min
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Keine Bewertungen
Chocoladesaus
Keine Bewertungen
Traditionele vruchtenjam
55 Min
Romige Feta Dip
Keine Bewertungen
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2 Std. 10 Min