Geräte & Zubehör
Parelgerst- en champignonsoep
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
10 porties
Zutaten
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)50 g
-
wortelen geschild en in stukken (ongeveer 1 stuk)115 g
-
ui in stukken110 g
-
knoflookteentje gepeld1
-
selder in stukken80 g
-
prei in stukken140 g
-
parelgerst200 g
-
water1200 g
-
verse bruine paddenstoelen in plakjes150 g
-
gedroogde shiitakes vooraf bevochtigd en gesneden60 g
-
groentebouillonpasta1 tl
-
fijn zout of naar smaak1 tl
-
gemalen zwarte peper of naar smaak1 tl
-
boerenbrood
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
566 mg
Protein
6 g
Kalorien
916 kJ /
218 kcal
Fett
6 g
Ballaststoff
5 g
Gesättigte Fettsäuren
3 g
Kohlenhydrate
38 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chanoeka
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Spareribs met glazuur van appel en honing
Keine Bewertungen
Rijstschotel met appelen
Keine Bewertungen
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Keine Bewertungen
Haver horchata
Keine Bewertungen
Cholent
Keine Bewertungen
Roze pompelmoes en rode bessensap
Keine Bewertungen
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Keine Bewertungen
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50 Min
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1 Std.
Borscht
50 Min
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35 Min
Burrito ontbijt
Keine Bewertungen