Geräte & Zubehör
Paaspastei
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 2 Std.
8 porties
Zutaten
Deeg
-
bloem en iets meer om te bewerken150 g
-
boter in stukken75 g
-
zout1 snuifje
-
water50 g
Vulling
-
uien gehalveerd100 g
-
verse bladpeterselie4 takjes
-
gerookte gekookte ham150 g
-
varkensnek (procureur), ontbeend in blokjes700 g
-
ei1
-
cognac30 g
-
gemalen peper1 afgestreken tl
-
zout15 g
-
hardgekookte eieren6
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
36.5 g
Kalorien
2052 kJ /
491 kcal
Fett
31.1 g
Kohlenhydrate
15.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Paasmenu
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Quiche met kool en broccoli
1 Std. 30 Min
Salade van Rode Biet en Aardbei
Keine Bewertungen
Frangipane met peer
1 Std. 30 Min
Zomerse pastasalade
30 Min
Spaghetti carbonara
30 Min
Gefermenteerde wortelen
Keine Bewertungen
Appel en citroen krans
50 Min
Creatief Basisbrood
45 Min
Kip- en aspergetaartjes
1 Std. 35 Min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30 Std.
Speculoospasta
10 Min
Banketbakkersroom
15 Min