Geräte & Zubehör
Kedgeree
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh parsley leaves cut in pieces20 g
-
water1000 g
-
olive oil1 tsp
-
200 g basmati ricelong grain rice200 g
-
fine sea salt1 tsp
-
medium eggs4
-
smoked haddock350 g
-
unsalted butter diced40 g
-
cream100 g
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
curry powder (e.g. Madras)1 tsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Protein
31.5 g
Kalorien
2006 kJ /
480 kcal
Fett
21.1 g
Kohlenhydrate
41 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 Std. 20 Min
Carrot and Coriander Soup
25 Min
Bread Sauce
1 Std. 25 Min
Kedgeree
45 Min
Rhubarb Crumble
55 Min
Smoked Mackerel Pâté
55 Min
Curried Parsnip and Apple Soup
30 Min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 Min
Curried Parsnip Soup
30 Min
Sausage and Bacon Casserole
50 Min
Toad in the Hole
1 Std.
Carrot and Swede Mash
20 Min