Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 1600 g water
- 800 g vastkokende aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)
- 700 g wortelen, in stukken (4 cm)
- 250 g groene erwten (vers of diepvries)
- 30 g boter, in stukken, en iets meer om in te vetten
- 2 eieren
- 2 eierdooiers
- ¾ tl zout
- ¼ tl gemalen peper
- 3 snuifjes gemalen nootmuskaat
Béchamelsaus
- 40 g boter, in stukken
- 500 g melk
- 40 g bloem
- ¾ tl zout
- ¼ tl gemalen peper
- 3 snuifjes gemalen nootmuskaat
- ½ bos verse peterselie, fijngehakt, als afwerking
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 1587.1 kJ / 379.3 kcal
- Protein
- 12 g
- Kohlenhydrate
- 50.2 g
- Fett
- 15.4 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 8.6 g
- Ballaststoff
- 8.6 g
- Natrium
- 742.5 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Koken van basmatirijst
35min
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Keine Bewertungen
Burgers met zeeduivel en zalm
20 Min
Rode uiensoep met gehaktballen
40min
Aardbeien- en chocoladetaart
3 Std.
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
2h 40min
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1 Std.
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Keine Bewertungen
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45min
Cholent
Keine Bewertungen
Hamkroketten met snelle bechamelsaus
9h 15min
Zalm in korst met citroen risotto
45min