Kompatible Versionen
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Pesto van zongedroogde tomaten
- 70 g olijfolie
- 40 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 1 teentje knoflook
-
160
g rauwe cashewnoten, ongezouten
oder 160 g pijnboompitten - 100 g zongedroogde tomaten
Involtini met kip
- 70 g mozzarella, in stukken (4 cm)
- 2 teentjes knoflook
- 2 takjes bladpeterselie, vers, enkel de blaadjes, plus extra voor de garnituur
- 2 eieren
- 1 snuifje fijn zout, naar smaak
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper, naar smaak
- 70 g broodkruimels
- 540 g kippenborstfilets, in de lengte in 15 reepjes gesneden (ong. 2,5 cm)
- 30 verse spinaziebladeren, stengels verwijderd
Saus
- 1 teentje knoflook
- ½ ui (ong. 75 g)
- 50 g olijfolie
- 650 - 700 g tomaten passata
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 2950 kJ / 702 kcal
- Protein
- 40 g
- Kohlenhydrate
- 27.1 g
- Fett
- 47.1 g
- Ballaststoff
- 7.7 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Keine Bewertungen
Gehaktbrood
1h 20min
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Keine Bewertungen
Chocoladereep likeur
15 Min
BBQ-saus
20 Min
Tex-mexburger
4 Std. 25 Min
Pekingeend
45 Min
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1 godz. 5 min
Dunne grissini
Keine Bewertungen
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1小时 15 分钟
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1小时 15 分钟
Gegratineerde coquilles
25min