Kompatible Versionen
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 4 kabeljauwfilets, zonder vel (± 200 g / stuk)
- 3 ¼ tl zout, naar eigen smaak
- 5 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
- 800 g water, en iets meer om de vis te spoelen
- 700 g nieuwe aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)
- 150 g uien, gehalveerd
- 30 g olijfolie
- 400 g tomatenblokjes uit blik
- 200 g verse tomaten, in partjes
- 30 g rozijnen
- 100 g zwarte olijven, ontpit
- 20 g pijnboompitten
- 20 g kappertjes op azijn
- 1 tl gedroogde chilipepers
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 2231 kJ / 533.2 kcal
- Protein
- 48.4 g
- Kohlenhydrate
- 51.9 g
- Fett
- 15.9 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 1.9 g
- Ballaststoff
- 8.5 g
- Natrium
- 2525.7 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Scampi cajun citroen pasta
30min
Kippenbouillonpasta
45min
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Nessuna valutazione
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Nessuna valutazione
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1 godz. 40 min
Zonnige groentetaart
Nessuna valutazione
Zoete griesmeel vogelpasteitjes
Nessuna valutazione
Graubünden gerstsoep
Nessuna valutazione
Romige courgettensoep
35 Min
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35 Min
Noten bolognese
35 Min
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Nessuna valutazione