Kompatible Versionen
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 4 kabeljauwfilets, zonder vel (± 200 g / stuk)
- 3 ¼ tl zout, naar eigen smaak
- 5 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
- 800 g water, en iets meer om de vis te spoelen
- 700 g nieuwe aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)
- 150 g uien, gehalveerd
- 30 g olijfolie
- 400 g tomatenblokjes uit blik
- 200 g verse tomaten, in partjes
- 30 g rozijnen
- 100 g zwarte olijven, ontpit
- 20 g pijnboompitten
- 20 g kappertjes op azijn
- 1 tl gedroogde chilipepers
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 2231 kJ / 533.2 kcal
- Protein
- 48.4 g
- Kohlenhydrate
- 51.9 g
- Fett
- 15.9 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 1.9 g
- Ballaststoff
- 8.5 g
- Natrium
- 2525.7 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Mediterrane visschotel
1 Std. 30 Min
Bananen-druivenpudding zonder toegevoegde suikers
1小时
Paprika's in zoetzure saus
30min
Oost-Europese brunch
Keine Bewertungen
Amandelrotsjes met Stevia zonder toegevoegde suikers
Keine Bewertungen
Aardappelpuree en merguez
Keine Bewertungen
Zonnige groentetaart
Keine Bewertungen
Bloementaartje met amandelcrème
1 Std. 10 Min
Zalm met venkel
40min
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1小时 15 分钟
Kippennoedelsoep
1小时 35 分钟
Glutenvrij Focacciabrood
1小时