Geräte & Zubehör
Rozbif
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 5 Std. 30 Min
4 porsiyon
Zutaten
-
zeytinyağı1 yk
-
tereyağı1 yk
-
dana sokum tek parça halinde500 g
-
adaçayı, taze (optional) (bk. Öneriler)4 yaprak
-
taze biberiye sadece yaprakları (biberiye dalı çok büyükse 1 dal yeterli)1 - 2 dal
-
tuz1 ½ tk
-
karabiber1 tutam
-
su1500 g
-
limon suyu30 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 4 porsiyon
Natrium
3891 mg
Protein
109.3 g
Kalorien
3836.4 kJ /
916.9 kcal
Fett
50.6 g
Ballaststoff
4.6 g
Gesättigte Fettsäuren
20 g
Kohlenhydrate
9.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Domates Soslu Spagetti (TM7)
55 Min
Mantar ve Adaçaylı Ravioli
Keine Bewertungen
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1 Std. 5 Min
Baharatlı Karamel Soslu Minik Muzlar
Keine Bewertungen
Somon Tartar
10 Min
Wellington Usulü Bonfile ve Kırmızı Şarap Sosu
Keine Bewertungen
Şarap Soslu Midye (Mussels Marinière)
Keine Bewertungen
Elma, Romda Bekletilmiş Üzüm ve Fındıklı Vegan Crumble
9 Std.
Tavuklu Quesadilla ve Guacomole
1 Std.
Domates Soslu Patatesli Balık
50 Min
Sütlü Çikolatalı Mısır Gevreği Topları
30 Min
Teriyaki Soslu Somon ve Sebzeler
50 Min