Geräte & Zubehör
Chicken and Chinese sausage rice
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
6 portions
Zutaten
-
dried shiitake mushroom stems removed, cut into slices20 g
-
boiling water to soak
-
skinless, boneless chicken thighs cut into pieces (4 cm)650 - 700 g
-
light soy sauce40 g
-
oyster sauce50 g
-
dark soy sauce20 g
-
ground white pepper1 tsp
-
sesame oil1 tsp
-
garlic cloves3
-
fresh ginger cut into pieces (1-2 cm)20 g
-
Chinese sausages (approx. 120 g), cut into slices2
-
vegetable oil20 g
-
water360 g
-
Shaoxing wine (optional)30 g
-
white sugar½ tsp
-
jasmine rice rinsed350 g
-
spring onions/shallots sliced, to garnish1 - 2 sprigs
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1239.4 mg
Protein
35.3 g
Kalorien
2495.5 kJ /
596.4 kcal
Fett
21.7 g
Ballaststoff
1.5 g
Gesättigte Fettsäuren
6.6 g
Kohlenhydrate
61.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Ginger Sesame Oil Chicken Cubes
15 Min
Oil Free Honey Soy Chicken Cubes
15 Min
Honey BBQ Chicken
1 Std.
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 Min
Oil-free honey chicken wings
50 Min
Ginger sesame oil chicken
25 Min
Sweet and sour pork
40 Min
Braised Chicken with Mushroom
1 Std. 30 Min
Niu rou mian (beef noodles)
35 Min
Dried Chilli Chicken with Potato
30 Min
Ginger Pork
25 Min
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35 Min