Geräte & Zubehör
Vegan croissants met notenvulling
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 2 Std. 10 Min
12 porties
Zutaten
Vegan croissantdeeg
-
amandelmelk ongezoet220 g
-
olie40 g
-
suiker60 g
-
verse gist15 g
-
bloem450 g
-
zout1 snuifje
Notenvulling
-
ontpitte dadels60 g
-
notenmengeling (bv. hazelnoten, walnoten, cashewnoten...)150 g
-
ahornsiroop20 g
-
vanillearoma½ tl
Glazuur
-
suiker80 g
-
2 tl margarineboter veganistisch2 tl
-
amandelmelk ongezoet2 el
-
amandelmelk ongezoet, om te kleuren
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
30.4 mg
Protein
6.8 g
Kalorien
1325.9 kJ /
316.9 kcal
Fett
11.1 g
Ballaststoff
2.9 g
Gesättigte Fettsäuren
1.7 g
Kohlenhydrate
49.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vegan lekkernijen
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Keine Bewertungen
Vegan Sinaasappel Croissants
Keine Bewertungen
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Keine Bewertungen
Thaise salade met pindadressing (glutenvrij)
30 Min
Lactosevrije milkshake
Keine Bewertungen
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Keine Bewertungen
Millefeuille met chocolade en karamel
Keine Bewertungen
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2 Std. 30 Min
400-500 g ui karameliseren
50 Min
Gestoofde Savooiekool op Italiaanse wijze
Keine Bewertungen
Amandelcake
50 Min
Geraardbergse Mattentaarten
1 Std.