Geräte & Zubehör
Tomato and red lentil soup
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 30 Min
6 portions
Zutaten
-
red lentils120 g
-
whole black peppercorns5
-
ripe tomatoes cut into halves900 g
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
tomato paste75 g
-
white wine vinegar1 tsp
-
raw sugar1 - 1 ½ tsp
-
fresh parsley leaves only, plus extra chopped for garnishing5 sprigs
-
water750 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
-
sea salt to serve1 - 2 pinches
-
ground black pepper to serve1 - 2 pinches
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1114.7 mg
Protein
8.4 g
Kalorien
554.2 kJ /
131.8 kcal
Fett
2.1 g
Ballaststoff
5.8 g
Gesättigte Fettsäuren
0.4 g
Kohlenhydrate
17.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Broccoli and blue cheese soup
25 Min
Tuscan bean soup
40 Min
Spicy cauliflower soup
20 Min
Carrot and coriander soup
30 Min
Spiced Moroccan lentil soup
40 Min
Ratatouille
40 Min
Minestrone
40 Min
Cream of tomato soup
25 Min
Vegetable soup
35 Min
White zucchini and cannellini bean soup
25 Min
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45 Min
Spiced lentil vegetable soup
1 Std. 30 Min