Geräte & Zubehör
Mushroom Carpaccio (TM5)
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 25 Min
4 portions
Zutaten
-
Parmesan cheese cut in one piece that fits in narrow part of feeder30 g
-
chestnut mushroom whole, stem removed250 g
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
extra virgin olive oil30 g
-
lemon finely grated zest and 30 g juice½
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground white pepper½ tsp
-
fresh parsley leaves5 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
253 mg
Protein
4 g
Kalorien
474 kJ /
113 kcal
Fett
10 g
Ballaststoff
0.5 g
Gesättigte Fettsäuren
2 g
Kohlenhydrate
4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix Cutter (TM5)
27 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Frozen Fruit Sorbet (3-in-1)
5min
Pimm's Jelly with Cucumber Sorbet
4h 25min
Courgetti Carbonara
40min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing
35min
Wholemeal Focaccia with Sautéed Vegetables
Pas d’évaluation
Gluten-free Aubergine and Walnut Tart
1h
Popcorn Prawns with Vegan Aioli and Cocktail Sauce
45min
Avocado with egg and salmon tartare
50min
Steamed Lamb with Vegetables
1h 30min
Sicilian Salad
30min
Chicken Meatballs with Red Pesto
1h
Broccoli, red peppers and pine nuts salad
10min