Geräte & Zubehör
Surimi Stick Salad
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 15 Min
4 portions
Zutaten
-
carrots peeled250 g
-
cucumber unpeeled, ends removed, halved lengthways (approx. 400 g)1
-
surimi sticks (see tip)200 g
-
tinned sweetcorn drained150 g
-
mayonnaise (see tip)100 g
-
toasted sesame seeds20 g
-
soy sauce20 g
-
mirin10 g
-
lemon finely grated zest and 30 g juice1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
549.1 mg
Protein
11.4 g
Kalorien
1412.8 kJ /
337.7 kcal
Fett
23.4 g
Ballaststoff
3.9 g
Gesättigte Fettsäuren
3.3 g
Kohlenhydrate
22.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Slicing and Grating
44 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Creamy Tagliatelle with Squash, Scamorza and Pecorino
45 Min
Meatballs in Tomato Sauce
1 Std. 10 Min
Spiralized Tortilla
35 Min
Courgetti Carbonara
40 Min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad
30 Min
Ratatouille Galette
1 Std. 30 Min
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10 Min
Boosted Matcha Smoothie
5 Min
Turkish eggs (Cilbir) on Greek yoghurt, served with toast and green salad
30 Min
Summer Rolls with Peanut Sauce
1 Std.
Maple-glazed Carrots
45 Min
Patatas Bravas with Aioli
1 Std. 15 Min