Geräte & Zubehör
Surimi Stick Salad
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 15 Min
4 portions
Zutaten
-
carrots peeled250 g
-
cucumber unpeeled, ends removed, halved lengthways (approx. 400 g)1
-
surimi sticks (see tip)200 g
-
tinned sweetcorn drained150 g
-
mayonnaise (see tip)100 g
-
toasted sesame seeds20 g
-
soy sauce20 g
-
mirin10 g
-
lemon finely grated zest and 30 g juice1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
549.1 mg
Protein
11.4 g
Kalorien
1412.8 kJ /
337.7 kcal
Fett
23.4 g
Ballaststoff
3.9 g
Gesättigte Fettsäuren
3.3 g
Kohlenhydrate
22.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Slicing and Grating
44 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40min.
Salmon with Grapefruit Quinoa
50min.
Îles Flottantes in White Chocolate Cream and Roses
1hod. 20min.
Spicy Chinese Chicken with Zoodles
40min.
Thai Tomyum Courgetti Soup
45min.
Beetroot Curls Salad with Feta and Walnuts
15min.
Lemon Garlic Salmon
2hod. 20min.
Bern-style Rösti
40min.
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing
10min.
Lemon Garlic Salmon
2hod. 20min.
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30min.
Maple-glazed Carrots
45min.